MINULLA ASUNTOSI EI HÄVIÄ MASSAAN!

Olen toiminut Oulussa ja lähikunnissa kiinteistönvälittäjänä yhtäjaksoisesti jo 16 vuotta. Satojen onnistuneiden asuntokauppojen myötä olen saavuttanut hyvän maineen erittäin tehokkaana ja luotettavana kiinteistönvälittäjänä, joka ei anna turhia lupauksia. Kerron heti, onko asuntokaupalla mahdollisuuksia onnistua asiakkaan toivomalla hintapyynnöllä. 

SKVL (Suomen Kiinteistönvälittäjät ry) on myöntänyt minulle Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä -sertifikaatin.

Pidän säännöllisesti yhteyttä asiakkaaseen ja kerron myyntiprosessin etenemisestä. Luonnollisesti huolehdin myös siitä, että kaupanteko etenee voimassaolevien lakien, asetusten ja määräysten mukaisesti. Kaikki toimeksiannot hoidan ammattitaitoisesti ja luottamuksellisesti, asiakkaan yksityisyyden huomioiden. Asiakkaanani voit huoletta keskittyä omaan arkeesi koko myyntiprosessin aikana.

         Yhdessä asiakkaan kanssa teemme suunnitelman, jossa on otettu huomioon kaikki hänen toivomuksensa ja hintapyyntönsä. Käymme suunnitelman vaihe vaiheelta läpi, jotta asiakkaan ei tarvitsisi miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Olen myynyt koteja aina pienistä osakehuoneistoista suurempiin arvokiinteistöihin.

Ota siis yhteyttä, niin tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa!

Toimin myös Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana. 

Matsone LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen ja noudattaa kiinteistönvälitysalan keskusliiton Hyvää Välitystapaa.

TILAA
ILMAINEN ARVIO
ASUNNOSTASI!

LUE ASIAKASPALAUTTEET