Välittäjämme oli alansa ammattilainen ja tietoinen alansa asioista. Asiat hoituivat sujuvasti ja kaiken pohjana oli realistinen arvio asunnon sen hetkisestä arvosta joka osoittautui oikeaksi. Tätä voidaan perustella lyhyellä myynti ajalla kun vertaamme sitä lähi ympäristössämme edelleen myynnissä oleviin ylihintaisiin asuntoihin. Tällainen nopea kauppa mahdollisti oman uuden asuntomme oston jonka saimme myös saman välittäjän kautta. Välittäjämme toimi kokonaisuudessaan kohteliaasti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hän oli aina tavoitettavissa jos tuli jotain kysyttävää. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme.

Tämä on viides omistusasuntomme. Meillä on kokemusta erilaisista välittäjistä ja olemmepa myyneet yhden asunnon itsekin. Tämä oli paras ja miellyttävin asunnon myyntikokemuksemme, kiitos siitä Olga!

Tuija ja Juhani, Oulu

 

Välittäjä oli toimekisiantoa hoitaessaan erittäin ripeä otteinen ja hoisi kaupan tarjousvaiheesta maaliin asti reippaasti. Paperitöiden osalta välittäjä oli tarkka, jopa pedantti, mikä on on mielestäni positiivinen asia sillä asuntokaupassa on aina kysymys merkittävistä taloudellisista intresseistä ja riidat/epäselvyydet vältetään parhaiten laatimalla koko prosessia koskevat asiakirjat huolella.

Ostaja, Oulu

 

Erinomainen tyyli hoitaa välitystyö. Olimme myyjänä sekä ostajana Olgan välittämissä kohteissa. Erinomaisesti hoitui niin markkinahinnoittelu, tehokas välitys aktiivisine informointeineen sekä kaupanteon paperityöt.

Myyjä, Oulu

 

Olga piti hienosti meitä ajantasalla kaikesta. Toiminta avointa ja rehellistä! Ammattitaitoista myös kaikinpuolin.

Myyjä, Kempele

 

Olga Matsone oli välittäjänä täyden kympin arvoinen, ei kerrassaan mitään moitittavaa missään asiassa. Kaikki sujui todella helposti myyjän kannalta. Olga on erittäin miellyttävä, asiantunteva, tehokas ja tarkka ihminen. Ehdottomasti käyttäisin häntä jatkossakin.

Myyjä, Oulu

 

Kaikki sujui hyvin ja joustavasti. Yhteinen ymmärrys välittäjän kanssa löytyi helposti. Välittäjän tarkkuus ja asiantuntemus tekivät kaupanteosta turvallisen ja vaivattoman.

Kaija Hellevi Nevalainen, Liminka

 

Olga teki aktiivisesti ja huolellisesti töitä asuntomme myymiseksi ja piti meidät koko ajan ajantasalla. Hetkeäkään ei ollut sellainen olo, että kohteemme olisi jäänyt hänellä jotenkin syrjään tai muiden kiireiden alle.


Laura Hannele Kemppainen, Oulu
 

Kaikki sujui mallikelpoisesti, välittäjä piti meidät koko ajan ajantasalla tilanteesta ja oli muutenkin erittäin aktiivinen. Tarjous joka johti lopulta kauppoihin tuli heti ensimmäisen näytön jälkeen, eikä hintapyynnöstä tarvinnut tinkiä yhtään. Välittäjälle 10 pistettä ja papukaijamerkki loistavasta työstä. Voin suositella lämpimästi myös muille talonsa/asuntonsa myyntiä suunnitteleville, rautaisen ammattitaidon omaava välittäjä kyseessä.

Myyjä, Liminka

 

Olga teki työnsä hyvin, ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Hän toimi tehokkaasti ja ammattimaisesti. Kaupantekoa varten täytyi selvittää paljon asioita, ja Olga oli erittäin avulias koko prosessin ajan ja piti meidät hyvin tilanteen tasalla. Suosittelen Olgaa välittäjäksi!

Mikko Ronkainen, Oulu

 

Myynti sujui todella ammattitaitoisesti ja kaupat syntyivät! Yhteydenpito oli tiivistä, ei tarvinnut soitella ja kysellä missä mennään. Ehdottomasti voin suositella ja tarvittaessa käytän itsekin jatkossa.

Elina, Oulu

 

Kaikki sujui hyvin, helposti ja mielekkäästi.

Arttu Ojala, Oulu

 

Kiitos Olga aktiivisesta ja tehokkaasta toiminnasta! Kaikki sujui näytön järjestämisestä ja 
tarjouksen tekemisestä aina sujuvasti kaupantekoon saakka. Olet ammattitaitoinen ja välittävä välittäjä, positiivisuus ja iloisuus myös huokuu kaikessa tekemisessäsi :)

Eeva ja Ville, Oulu

 

Kaupanteko oli todella sutjakkaa ja suoraviivaista. Välittäjä oli avoin ja tehokas kommunikoimaan. Olga teki kaiken mitä lupasi ja todella täsmällisesti ja sovituissa aikatauluissa. Lämpimät suositteluni 

Laura, Oulu

 

Olen erittäin tyytyväinen Olgaan välittäjänä. Ostin ensimmäistä sijoitusasuntoani ja kaikki sujui mallikkaasti. Välittäjä oli asioihin hyvin perehtynyt ja asiantunteva. Hän piti yhteyttä tiiviisti. Kiitos kaupoista Olgalle!

Susanna, Oulu

 

Toinen asunto Olgan kautta. Kaikki toimii.

Ostaja, Oulu

 

Helppoa ja nopeaa kaupan tekoa. Kaupat ei olisi voinut sujua tämän paremmin. Kiitos Olga!

Ostaja, Oulu

 

Kaikki ed.mainitut sujui hyvin.

Myyjä, Oulu

 

Välittäjä oli erittäin huolellinen, piti runsaasti yhteyttä, kertoi hyvin kaupanteon edistymisestä, opasti asioissa joihin kaipasimme apua ja selvästi paneutui tehtäväänsä. Hän hoiti homman hienosti alusta loppuun. Suurkiitos!

Atso Romakkaniemi, Oulu

 

Olga hoitaa kaiken asiantuntevasti, tehokkaasti, luotettavasti, sydämellä. Koska Olga oli myynyt edellisen kotini ja saanut täyden luottamukseni asioiden hoidossa, niin oli helppoa ostaa häneltä uusi koti. Hän tiesi mitä etsin, esitteli, mutta ei tyrkyttänyt, kannusti ja kertoi faktat, antoi ideoita Pitää huolta kaupanteon jälkeenkin. KIITOS OLGA!

Tiina Stenvall, Oulu

 

Olga on VÄLITTÄJÄ. Hän ottaa asian omakseen, yhteiseksi projektiksi. Hän haluaa tietää kaiken mahdollisen kohteesta ja selvittää asiat jos jotain tietoa ei heti ole saatavilla. On erittäin turvallista antaa asunto myyntiin hänelle. Silloin tietää, että mitään yllätykisä ei kaupanteossa tai sen jälkeen tule. Hän pitää asiakkaan hyvin ajantasalla mitä kohteessa tapahtuu. Hän on jämpti, täsmällinen, asiantunteva, tehokas. Hän on paras!

Tiina Stenvall, Oulu

 

Kaupanteko sujui ongelmitta ja joustavasti. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä ja oli asiansa osaava.

Henri Repo, Oulu

 

Välittäjä, joka on aidosti kiinnostunut myytävästä kohteesta ja ennen kaikkea auttamaan siihen liittyvissä asioissa. Asiantunteva, tarkka, luotettava sekä piti hyvin ajantasalla. Myynnissä ollut kohde vaati hieman valmisteluja ja Olga antoi neuvoja jo ennen kuin varsinaista myynti toimeksiantoa oli edes allekirjoitettu. Matkan varrella ehdotti ratkaisuja miten kannattaisi jatkaa ja mikä edistäisi myyntiä. Luottaisin asuntokaupat toistekin Olgan käsiin.

Anna-Reeta, Oulu

 

Ammattitainoinen välittäjä joka piti meidät hyvin ajantasalla koko ostoprosessin ajan. Kaikki sujui mutkattomasti ja tehokkaasti jo aijemman yhteistyömme tapaan. Suurkiitos ja ruusuja sylillinen! 🌹

Niina ja Mika, Oulu

 

Kaikki sujui asuntokaupoilla odotusten mukaan. Suuri kiitos välittäjälle aidosti ihmisläheisestä palvelusta!

Tiia Pirkola, Oulu

 

Kaikki sujui hyvin, koimme että Olga piti meistä huolta. Sovitut asiat tapahtuivat ajallaan, ja hän oli aktiivisesti yhteydessä meihin aina kaupanteon eri vaiheissa. Muistutti velvollisuuksista ja vastuista, meille jäi luottavainen ja ammattitaitoinen kuva hänestä.

Katja Koskela & Pasi Seppänen, Oulu

 

Olga Matsone on erittäin ammattitaitoinen työssään. Hän on toiminut kaikissa asioissa ennalta sovitulla tavalla. Yhteydenpito on ollut säännöllistä ja missään vaiheessa ei ole ollut sellainen olo, että olisin ollut myyjänä yksin. Asuntoni myynti oli haastava kokonaisuus, koska myyntiprosessi pitkittyi taloyhtiössä olleen remontin vuoksi. Kaikesta huolimatta välittäjäni vei prosessin päätökseen määrätietoisesti ja täsmällisesti. Olen erittäin tyytyväinen tähän kokonaisuuteen. Kiitos erinomaisesta työstä!

Mika Korhonen, Oulu

 

Välittäjä hoiti esittelyn asiantuntevasti ja otti kiitettävästi ostajan mielipiteet huomioon. Hoiti asiantuntevasti kaupan loppuun asti ja tarjosi asiantuntemustaan kiitettävästi.

Ostaja, Oulu

 

Koko prosessi sujui alusta loppuun hyvin ammattimaisesti. Toiminta oli tehokasta, nopeaa, kiireetöntä ja ystävällistä. Voin suositella.

Ostaja, Oulu

 

Erittäin asiantunteva ja pätevä välittäjä. Selvitti vastaukset avoimiin kysymyksiin nopeasti ja muutenkin yhteydenpito oli erittäin nopeaa ja sujuvaa. Uskoisin käyttäväni hänen palveluitaan myös jatkossa! 

O-P Tuuttila, Oulu

 

Erittäin hyvin asiansa osaava myyjä, oli asiantunteva ja esitteli kaikki asiaan kuuluvat dokumentit. Suosittelen häntä myyjänä. 

Veijo Juusola, Oulu

 

Ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen kaikki sujui joustavasti ja nopeasti. Kiitos hyvästä palvelusta!

Ostaja, Oulu

 

Erittäin ammattitaitoinen ja aktiivinen välittäjä, jonka työmoraali on ihailtavaa.

Marita, Oulu

 

Kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat hoituivat nopeasti ja tehokkaasti. Olen erittäin tyytyväinen, suosittelen.

Petri, Oulu

 

 

Heti ensivaikutelma Olgasta oli, että kyseessä on todellinen oman alansa ammattilainen. Välittäjän asiantuntemus itselleni hieman vieraasta alueesta vakuutti ja osaltaan vaikutti myönteiseen ostopäätökseen. Sama oli tilanne taloyhtiön kanssa, asioihin oli perehdytty huolella ja vastaukset kysymyksiin tuli saman tien. Paperiasiat ja käytännön järjestelyt kaupanteossa hoituivat ammattilaisen rutiinilla. Asioiminen välittäjän kanssa oli helppoa ja mutkatonta. Kiitokset vielä Olgalle ensiluokkaisesta palvelusta. Suosittelen lämpimästi.

Jouni K., Oulu

 

Hyvää asiakaspalvelua ja kaikki sujui hyvin ja joustavasti. Suosittelut+++++

Antti H., Oulu

 

Kaupanteko sujui systemaattisesti ja ongelmitta. Olgalla oli vastaus kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, jopa niihin joita emme osanneet kysyä :)

Ostaja, Oulu

 

Hän...
...perusteellisessa myyntitoimeksiannossa myyvän hinnan kohteelleen laatii,
...tekstillään ja kuvillaan kohteensa loistoon luo, ne katsojat näyttöön tuo,
...näytöissä asiakkailleen tilaa antaa, kohdettaan ei tyrkytä,
...aikaansa säästämättä näyttöjä näytön jälkeen järjestää,
...vie myös haastavat kohteet ain' maaliin,
...täydellisyyttä tavoittelee ja sen myös tavoittaa,
...työssään kukkaansa puhkeaa!
On välittäjiä, mutta vain yksi ja ainut,
Jalo, kotien Valo, Ammattilainen, Älykkö ja Kaunotar,
Kiinteistökuningatar Dame Olga'!

Antero Kemppainen, Oulu

 

Isot kiitokset jälleen kerran erinomaisesti sujuneesta kaupasta! Kommunikointi nopeaa, asiallista ja kaikin puolin sujuvaa. Toivottavasti päästään pian taas kaupoille.

Heikki ja Tomi, Oulu

 

Tarvittava yhteydenpito sujui moitteettomasti ja kysymyksiini sain vastaukset. Aikataulut pitivät ja yhteydenpito oli asiakaslähtöistä ja ongelmiin ratkaisuja etsivää. Sain myös neuvoja ja muistutuksia oman toimintani tueksi. Välittäjä oli helposti lähestyttävä ja ystävällinen.

Ostaja, Oulu

 

Kaupanteko sujui erittäin hyvin. Olga otti minuun itse yhteyttä, kun sopiva kohde tuli hänelle myyntiin. Minulle jäi osaava ja luotettava kuva hänestä, voin suositella. Kiitokset vielä.

Ostaja, Oulu

 

Kaikki sujui nopeasti ja jouhevasti. Suuri Kiitos!

Ahonen Sanna, Oulu

 

Kaupan loppuun saataminen vei melko pitkän ajan, mutta tämä johtui pääasiassa ostohalukkuutensa ilmoittaneen rakennusyhtiön epäselvistä lupauksista. Ei välittäjästä.

Myyjä, Oulu

 

Yhteydenpito oli nopeaa ja helppoa. Kaiken tarvittavan tiedon sai nopeasti.

Juho Heiskari, Oulu

 

Olga toimi ripeästi ja tehokkaasti kiinteistönvälittäjänä. Hänen kanssaan oli erittäin helppoa ja miellyttävää asioida. Kiitokset !!

Ostaja, Oulu

 

Kaikki asiat ihan alkumetreistä kaupantekoon sekä remontin lopputarkastukseen asti sujui rautaisella ammattitaidolla, hyvällä asiakaspavelulla, kärsivällisyydellä, uskomattomalla pelinlukutaidolla ja kaikkia osapuolia huomioon ottavalla ihmisläheisellä asenteella. Suosittelen lämpimästi ja kerron kaikille jotka minulta suosituksia kysyvät. 
Huippu osaaja ja lämmin ihminen. 

Niina, Oulu

 

Asunnon myyntiin liittyvät asiat hinta-arviosta kauppakirjojen allekirjoittamiseen sujuivat ammattitaitoisesti ja todella mutkattomasti. Aikataulut pitivät, yhteydenpito sujui ja sain välittäjältä hyvin tietoa asunnon myynnissä huomioitavista seikoista. Asiat hoituivat tehokkaasti ja hyvällä, asiakasystävällisellä tyylillä. Ehdottomasti suosittelen!

Mirva T., Oulu

 

 

Meillä on erinomaiset kokemukset ostajan ja myyjän rooleissa Olgasta ja hänen toiminnastaan asuntokauppojen teossa. Olga oli ensimmäisestä tapaamisesta lähtien erittäin ammattitaitoinen, tehokas ja asiallinen. Hän kertoi rehellisesti ja asiallisesti asioista ja piti huolta kaikista tarvittavista asioista. Hän piti yhteyttä säännöllisesti ja kertoi kaikki muutokset välittömästi. Suosittelemme Olgaa asunnonvälittäjäksi kaikille!

Pauliina ja Mikko Piri, Oulu

 

Kaupanteko oli vaivatonta ja Olga hoiti oman osuutensa ammattitaitoisesti!

Ostaja, Oulu

 

 

Olga toimi erittäin ripeästi ja asiallisesti sekä hänen kanssaan oli erittäin helppoa ja miellyttävää toimia. Voisin käyttää hänen palvelujaan suurella todennäköisyydellä jos jatkossa tarvitsen. Kaikki sujui täydellisesti. Kiitos vielä kerran!

Ostaja, Oulu

 

Lähtökuopista saakka tilanteen haltuun otto oli aukotonta. Markkinatilanteeseen tutustumisesta lähtien toiminta välittäjällä oli luottamusta herättävä, ei jäänyt epäilystäkään ettemmekö olisi hyvissä käsissä. Välittäjän kanssa kommunikointi ja yhteyden pito oli koko prosessin ajan välitöntä ja viiveetöntä. Myyjinä meidät pidettiin erittäin hyvin kartalla tapahtumista. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä valintaamme ja lopputulokseen!

Anna Maria Tapaninen, Oulu

 

 

Olga on ammattitaitoinen ja tehokas työssään. Suosittelen ja kiitän!

Raija Mehtonen, Oulu

 

Välittäjä piti meitä erittäin hyvin ajan tasalla kaupanteon eri vaiheissa ja hoiti asiat nopeasti ja tehokkaasti.

Jo esittelyssä saimme kysymiimme asioihin hyvin vastauksia, joka osoitti, että hän tuntee kohteen ja alueen hyvin. Lisäksi välittäjä huomioi tarpeemme vuokranantajina ja avuliaasti selvitti kanssamme myös alueen keskimääräistä vuokratasoa.

Ismo ja Sanna Nurmela, Oulu

 

Ostimme Olgan välittämän asunnon ja myimme sen jälkeen hänen kauttaan edellisen asuntomme. Asiat hoituivat todella ammattitaitoisesti, asiallisesti ja tehokkaasti.

Palvelu oli ystävällistä ja avointa, vuorovaikutus hyvää ja yhteydenpito aktiivista.

Voimme lämpimästi suositella!

Markku ja Seija, Oulu

 

Olen tyytyväinen välittäjän toimintatapaan. Hän on tarkka ja selvittää perusteellisesti kaikki kauppaan liittyvät seikat. Lisäksi hän panostaa täysillä välittämänsä asunnon myyntiin.

Suosittelen muillekin valitsemaan Olgan asunnon välittäjäksi!

Pirjo Salonen, Kempele

 

Ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua!

Helppo asioida ja aina tavoitettavissa!

Suosittelen! 

Ostaja, Oulu

 

Kauppa sujui todella hienosti ja nopeasti. Kaikki paperityöt oli tehty perusteellisesti ja tarkasti. Ei mitään valittamista voin suositella välittäjää.

Jukka Lyttinen, Oulu

 

Kaikki sujui joustavasti, asuntokauppa tehtiin alle kaksi kuukautta sopimuksen allekirjoituspäivästä.

Myyjä, Oulu

 

Myntityö oli erittäin aktiivista. Olga piti meidät hyvin ajan tasalla myynnin tilanteesta ja kaupanteko sujui helposti.

Myyjä, Oulu

 

Välitystoiminta oli erittäin korkeatasoista. Vastaukset esittämiimme kysymyksiin tulivat nopeasti ja tiedon kulku myyjään oli nopeata.

Ostaja, Oulu

 

Kaikki sujui niin hienosti ettei paremmin olisi voinut mennä. Välittäjä oli heti aktiivinen ja innostunut myyntikohteesta. Teki kaiken erittäin tarkasti ja asiantuntevasti.

Maritta Hannele Halonen, Oulu

 

Kaikki sujui hyvin. Hyvin tiedotettiin näyttöjen jälkeen.

Myyjä, Oulu

 


Asunnon kaupat hoitu omalla painollaan, ammattitaidolla. Yksiömme vuokrauksen Olga hoiti aikailematta ja kiitettävästi. Suosittelen tuttaville :)

Marjo Hummasti, Oulu

 

Haastattelin muutamaa välittäjää ennen toimeksiantoa, ja Olga oli ehdokkaista vakuuttavin ja asiallisin niin puheiltaan kuin olemukseltaankin. Joku toinen olisi voinut vaikuttaa leppoisuudellaan ja maanläheisyydellään, mutta etsinkin asunnolle tehokasta myyjää enkä leppoisaa seuraihmistä. Myöskään suosittelijan puheet aktiivisesta yhteydenpidosta eivät olleet liioiteltuja. Sama tehokkuus jatkui ostajan löydyttyä.

Pieniä erimielisyyksiäkin meillä oli (mm. kohderyhmästä), mutta Olgan ehdotuksiin oli lopulta helppo suostua. Minä olisin halunnut myydä asuntoa ensisijaisesti senioreille, ja siksi olisin toivonut enemmän lehti-ilmoittelua. Toisaalta ostaja oli lopulta kolmikymppinen mies.

Anssi, Oulu

 

Ensikertalaisille oma kokemus erittäin hyvä. Jäi positiivinen mielikuva välittäjästä sekä välitysfirmasta. Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin nopeasti sekä kaupat tehtiin myös sopivalla aikataululla. Kiitos!

Ostaja, Oulu

 

Kaupat sujuivat erittäin hyvin. Yhteydenpito sujui loistavasti ja tiesimme kokoajan missä kauppojen ja tarjousten suhteen ollaan menossa. Kaiken kaikkiaan hommat hoituivat varsin mallikkaasti.

Joni Laakso, Kempele

 

Erinomaista välittämistä, sanovat ok-talojen myyntiaikojen olevan pitkiä tässäkin kohteessa meni jopa 5 päivää, lienee pyyntihinta ollut realistinen. Esittely, tarjousten ja kaupan teot sujuivat todella jouhevasti. Olenkin jo suositellut Olgaa ystävillekin, jos tarvin välittäjää eipä tarvi miettiä kenen puoleen käännyn.

Harri, Oulu

 

Minulla on kokemusta kahdesta Olgan välittämästä ja toteutuneesta asuntokaupasta. Olen ollut erittäin tyytyväinen mutkattomasta, ammattitaitoisesta ja tehokkaasta asunnonvälityksestä molemmilla kerroilla. Suosittelen Olgaa oikein lämpimästi.

Myyjä, Oulu

 

Välittäjän ammattitaito ja motivaatio vertaansa vailla. Yhteyden pito oli hyvää. Aina näytön jälkeen tuli puhelu ja käytiin tilanne läpi. Tiedämme nyt kelle soitetaan kun välittäjää tarvitaan.

Antti Viljami Puolakanaho, Oulu

 

Kaikki sujui mallikkaasti, välittäjä oli todella sinnikäs ja ammattitaitoinen. Hän piti riittävästi yhteyttä ja aikataulut pitivät hyvin paikkaansa.

Myyjä, Oulu

 

Näytöt oli hyvin valmisteltu ja informaatiota talon historiasta oli laajalti esillä. Kommunikaatio oli aktiivista ja ammattitaitoista. Kaupat etenivät sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. Tiesimme koko ajan missä mennään.

Ostaja, Oulu

 

Asunto kaupat sujui hienosti, ammattitaitoista välitystä.

Ostaja, Oulu

 

Kiitos Olga, asunnon osto sujui mutkattomasti ja kiitos miellyttävästä kaupantekotilaisuudesta. Asiantuntemusta ammattitaidolla. 

Elina, Ii

 

I would highly reccommend Olga to anyone looking to buy or sell their house. She has a deep understanding of the local housing market and gave us the advice which allowed us to quickly sell our house so that we could move into our new home promptly. If there were any issues, Olga took the time to explain the situation and come up with solutions so that things went according to plan and exactly to our expectations.

Lämpimästi suosittelen Olgaa jos on tarvetta ostaa tai myydä asuntoa. Olgan syvä ymmärrys ja asiantuntevuus asuntomarkkinoista ja neuvot myynnin aikaansaamiseksi auttoivat meitä myymään asuntomme nopeilla aikataululla. Ongelmatilanteessa Olga käytti aikaa selittääkseen meille tilannetta ja etsimään ratkaisuja, että saimme kaikki asiat menemään suunnitelmien ja odotusten mukaisesti. 

Steven ja Mari Williams, Oulu

 

Välittäjän toiminta erinomaista, aikataulut piti ja yhteydenpito oli tarpeeksi riittävää. Ongelmia ei ilmennyt ja myyntiesite tehty todella hyvin ja mikä parasta kaupat syntyivät todella nopeasti. Välittäjälle suuri kiitos ja kimppu ruusuja!

Terttu Keränen, Oulu

 

Erinomaisesti, välittäjämme toimi ammatillisesti ja asiantuntevasti koko prosessin ajan.

Ostaja, Oulu

 

Erinomainen palvelu.

Ostaja, Oulu

 

Välittäjämme piti meihin yhteyttä sovitusti ja riittävästi. Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista, asuntomme myytiinkin alle viikkoon.

Asiakas, Kempele

 

Ensivaikutelma: todella vakuuttava. Ripeäotteinen, tarkka ja taitava välittäjä. Yhteydenpito erittäin hyvää ja haki sekä sovitteli ratkaisuja ongelmiin loppuun asti.

Myyjä, Oulu

 

Yhteistyö välittäjän kanssa on toiminut moitteettomasti alusta asti. Asunto myytiin alle kuukaudessa oikean hinnoittelun ja välittäjän rautaisen ammattitaidon ansiosta. Yhteydenotto oli aktiivista ja alusta asti ajan tasalla pitävä. En näe mitään pientäkään puutetta Olgan toiminnassa, joten on todella helppoa antaa viisi tähteä. Uskon yhteistyömme jatkuvan tästä eteenpäin ja tulen myös suosittelemaan häntä muille.

Myyjä, Kokkola

 

Välittäjä hoiti asiat perusteellisesti, piti yhteyttä kiitettävästi ja sai tuloksia aikaan kohtuuajassa.

U&T

 

Välittäjä on todella asiallinen ja ammattitaitoinen. Suosittelen!

Ostaja, Oulu

 

Hienosti ja asiallisesti hoidettu. Ei tarvinnut kuin muuttaa sisään:)

Ostaja, Kempele

 

Onnistunut kauppa nopeilla yksiö-markkinoilla. Säännöllinen yhteydenpito ja keskustelut helpottivat päätöksentekoa. Asiat järjestyivät sujuvasti ja luontevasti.

Ostaja, Oulu

 

Palvelu ja toiminta oli ammattitaitoista ja asianmukaista! Kiitos vielä onnistuneista talokaupoista.

Ostaja, Oulu

 

Kaikki sujui tosi hyvin ja Olga hoiti asiat tehokkaasti ja mutkattomasti.

Ostaja, Oulu

 

Löysimme viime kesänä netistä asunnon, johon ihastuimme heti. Syksyn aikana kävimme asuntoa katsomassa kahdesti ja yritimme hieroa siitä kauppaa siinä onnistumatta. Marraskuun alussa asunto siirtyi Olgalle. Soitin Olgalle, joka kertoi asunnon tulleen hänelle myyntiin edellisenä päivänä (ilmoitus oli siis heti seuraavana päivänä netissä). Sitten alkoi tapahtua. Jo samana iltana teimme asunnosta tarjouksen ja se ilmoitettiin meille hyväksytyksi seuraavana päivänä. Samana iltana teimme myös omasta asunnostamme myyntisopimuksen Olgan kanssa ja myynti lähtikin käyntiin heti seuraavana päivänä Olgan lähettäessä meille todella taitavan valokuvaajan. Parissa päivässä upea esite asunnostamme oli painettu ja netti-ilmoitus kuvineen näkyvästi esillä. Näyttöjä oli heti aluksi kahdesti ja sitten kerran viikossa. Myös yksi erittäin näkyvä ilmoitus sanomalehdessä toi lisää kiinnostuneita ostajaehdokkaita. Joulukuun puolivälissä Olga toi meille tarjouksen asunnostamme ja hyväksyimme sen heti. Ostettuamme ja myytyämme asunnon kahden kuukauden sisällä Olgan kautta, olemme erittäin tyytyväisiä. Ei asiaa, joka olisi näissä kahdessa kaupassa jäänyt epäselväksi tai ns. roikkumaan -kaikki hoitui todella tehokkaasti ja sovitusti, jopa iltaisin ja viikonloppuisin kelloon katsomatta. Aina kun tuli jotain mieleen, saimme Olgan kiinni ja vastauksen kysymyksiimme. Emme keksi miettimälläkään mitään asiaa, jonka välittäjä olisi voinut hoitaa tehokkaammin tai paremmin ostaessamme uuden ja myydessämme nykyisen asuntomme.

Tiina ja Hannu, Oulu

 

Kaupan teko sujui tosi hyvin ja minut pidettiin koko prosessin ajan hyvin ajantasalla.

Ostaja, Oulu

 

Erittäin asiantuntevaa ja tehokasta asunnonvälitystyötä. Välittäjä, joka toimi sovitusti ja nopeasti – kaupat tehtiin alle vuorokauden sisällä. Välittäjä, joka oikeasti välitti

Anne Keckman

 

Kiitos Olga, asunnon osto sujui mutkattomasti ja kiitos miellyttävästä kaupantekotilaisuudesta. Asiantuntemusta ammattitaidolla. 

Elina, Ii

 

Erinomaisesti, välittäjämme toimi ammatillisesti ja asiantuntevasti koko prosessin ajan.

Ostaja, Oulu

 

Erinomainen palvelu.

Ostaja, Oulu

 

Välittäjämme piti meihin yhteyttä sovitusti ja riittävästi. Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista, asuntomme myytiinkin alle viikkoon.

Asiakas, Kempele

 

Ensivaikutelma: todella vakuuttava. Ripeäotteinen, tarkka ja taitava välittäjä. Yhteydenpito erittäin hyvää ja haki sekä sovitteli ratkaisuja ongelmiin loppuun asti.

Myyjä, Oulu

 

Yhteistyö välittäjän kanssa on toiminut moitteettomasti alusta asti. Asunto myytiin alle kuukaudessa oikean hinnoittelun ja välittäjän rautaisen ammattitaidon ansiosta. Yhteydenotto oli aktiivista ja alusta asti ajan tasalla pitävä. En näe mitään pientäkään puutetta Olgan toiminnassa, joten on todella helppoa antaa viisi tähteä. Uskon yhteistyömme jatkuvan tästä eteenpäin ja tulen myös suosittelemaan häntä muille.

Myyjä, Kokkola

 

Välittäjä hoiti asiat perusteellisesti, piti yhteyttä kiitettävästi ja sai tuloksia aikaan kohtuuajassa.

U&T

 

Välittäjä on todella asiallinen ja ammattitaitoinen. Suosittelen!

Ostaja, Oulu

 

Hienosti ja asiallisesti hoidettu. Ei tarvinnut kuin muuttaa sisään:)

Ostaja, Kempele

 

Onnistunut kauppa nopeilla yksiö-markkinoilla. Säännöllinen yhteydenpito ja keskustelut helpottivat päätöksentekoa. Asiat järjestyivät sujuvasti ja luontevasti.

Ostaja, Oulu

 

Olen erittäin tyytyväinen Olgan työpanokseen, kaikki toimi ajallaan ja ilman ongelmia.

Aleksi Kauppila, Oulu

 

Palvelu ja toiminta oli ammattitaitoista ja asianmukaista! Kiitos vielä onnistuneista talokaupoista.

Ostaja, Oulu

 

Olga piti erittäin hyvin minut ajan tasalla kaikissa asioissa. Aikataulut pitivät. Pieniä välittäjästä riippumattomia ongelmia oli mutta Olga ratkaisi ne todella rautaisella ammattitaidolla. Välittäjästä huokui ensitapaamisesta lähtien ammattimainen ja tehokas vaikutelma. Suosittelen Olgaa vilpittömästi kaikille jotka harkitsevat niin asunnon myymistä tai ostamista.

Timo, Oulu

 

Kaikki sujui tosi hyvin ja Olga hoiti asiat tehokkaasti ja mutkattomasti.

Ostaja, Oulu

 

Kaupan teko sujui tosi hyvin ja minut pidettiin koko prosessin ajan hyvin ajantasalla.

Ostaja, Oulu

 

Myyntityö oli erittäin aktiivista ja kauppa tehtiin kahdessa kuukaudessa. Kaikki asiakirjat tehtiin perusteellisesti ja tarkasti. Olgan kanssa oli helppo asioida ja yhteydenpito toimi hyvin. Suosittelen Olgaa muillekin.

Ulla/ Oulu

 

Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä otti yhteyttä heti, kun jotain tapahtui, olin koko ajan tilanteen tasalla. Esim. jos asiakas halusi lisätietoja, hän selvitti sen nopeasti kysymällä. Asiakkaan ei tarvinnut odottaa päiviä tai jopa viikkoja. Palvelu oli erittäin rehtiä, asiantuntevaa, avointa ja osaavaa. Heti ensimmäisessä näytössä saimme useita tarjouksia, monta yli pyyntöhinnan. Toteutunut kauppahinta olikin sitten reippaasti yli alueen keskihinnan.

Kiitos Olga Matsone! Suosittelen!

Raili Petrelius, Oulu

 

Asuntomme myynti onnistui odotuksemme ylittäen. Yllätyimme positiivisesti myynnin ja kaupanteon sujuvuudesta, johon vaikuttivat Olgan selkeä tapa kommunikoida ja yksityiskohtien ammattimainen hallinta. Voimme lämpimästi suositella Olgaa kaikkiin asunnonmyyntiin liittyviin tehtäviin. 

Myyjä, Oulu

 

Välittäjä oli erittäin miellyttävä ja asiat hoiti moitteettomasti!

Myyjä, Kempele

 

Kaikki sujui vaivattomasti ja asiallisesti.

Ostaja, Oulu

 

Kaikki sujui erittäin hyvin, välittäjä Olga on asiansa osaava. Pankkiasiat myös sujuivat jouhevasti. Yjsityisnäyttöihin pääsi halutessaan hyvinkin nopeasti.

Ostaja, Oulu

 

Kokonaisuudessaan asunnon myynti sujui hyvin ja mutkattomasti. Välittäjä toimi aktiivisesti myyjän suuntaan koko prosessin ajan. Suosittelen vilpittömästi!

Pasi Petteri Leinonen, Oulu

 

Palvelu ja asiantuntemus oli erinomaista. Hyvin tyytyväinen lopputulokseen tässä markkinatilanteessa.

Paula, Oulu

 

1. Vahvistus käsitykseen, että on oikea aika myydä niillä ehdoilla ja siinä kunnossa oleva asunto ilman lisäremontteja

2. Hyvät neuvot miten kannattaa edetä käytännön tasolla

3. Kaikki asiat hyvien ammattilaisten toimesta hoidettuna, asiantunteva välittäjä joka auttoi kaikissa kysymyksissä perusteellisesti paneutuen pienempiinkin kysymyksiin, ammattivalokuvaaja, kuntotarkastaja sekä myyjän että ostajan hyväksymä ammattilainen.

4. Asioista otettiin selvää ellei tiedetty, mitään ei jäänyt epäselväksi kenellekään osapuolelle.

5. Välittäjä otti vastuun kertoa asunnosta luotettavin dokumentein kaikki mahdollinen tieto. Luotettava ja rehellinen ote sai vakuuttumaan, että tämän välittäjän kautta asunnon ostaminen on myös turvallista.

6. Ihmistuntemus hyvä sekä hienotunteisuus.

7. Aktiivisuus myös naapureihin tutustumisessa.

8. Hankaluudet mitä aiemman välittäjän kanssa oli ostajien kanssa, eivät olisi toistuneet jos olisi toimittu kuin nyt toimittiin.

10. Kaiken kaikkiaan asioiden kanssa etsittävä aina paras asiantuntija ja rehellisesti perustellut tosiasiat on paras tyytyväisyyden tae.

11. Työmäärä voi olla suuri asioiden selvittämisessä ellei saa näin hyvää apua.

12. Ajan tasalla pysyminen upeaa. Pientenkin asioiden takia keskusteleminen tuo uutta ja yhtäkkiä näkökulma asiaan voi avartua.

13. Raportoiminen kaikista tapahtumista oli tärkeää. Asioiden hoito pysyi intensiivisenä. Toinen osapuoli ei ehkä aina  tullut ajatelleeksi edes miten vuorovaikutus edisti asiaa. Ratkaisu voi syntyä juttelemalla asioista.

14. Tärkeysjärjestys syntyy kun ammattilainen mukana, myyjä voi keskittyä epäolennaisuuksiin.

15. Myynti sujuikin sitten niin lyhyessä ajassa ettei etukäteen olisi uskonut.

16. Hienoa että välittäjä ei ole myynnin jälkeen kadonnut vaan tietää tarvittaessa saavansa neuvoja ja tukea myöhemminkin.

Ruut, Oulu

 

Kaikki sujui hienosti. Epäselvät asiat välittäjä selvitti nopeasti. Välittäjällä oli ensiesittelyssä kaikki kohteen piirustukset esillä, siitä jäi hyvä vaikutus ja erittäin ammattitaitoinen vaikutelma.

Mika, Oulu

 

Asiat sujuivat alusta asti sujuvasti. Yksityisnäyttö järjestyi hyvin ja saimme kaiken tarvittavan informaation välittäjältä. Kaupantekotilaisuudessa oli vähän hämminkiä, joka johtui yksistään meistä ostajista. Olimme huonosti valmistautuneet.

Ostaja, Oulu

 

Olimme kierrelleet jo useammissa asuntonäytöissä ja kohdanneet välittäjiä laidasta laitaan kunnes kohdalle sattui Olga ja hänen välittämä asunto. Tiesimme heti että nyt löytyi meille uusi koti ja meidän asunnolle oikea välittäjä!

Olga on ammattitaitoinen välittäjä joka asettaa realistiset hinta-arviot, on aina tavoitettavissa jos tulee kysymyksiä ja pitää kiinni aikatauluista.

Tuosta ensimmäisestä kohtaamisesta meni n.1kk niin asuntomme oli myyty ja meillä uusi asunto!

Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella Olgaa muillekin!

Myyjä, Oulu

 

Välittäjä on todella asiallinen ja ammattitaitoinen. Suosittelen!

Ostaja, Oulu

 

Välittäjämme oli alansa ammattilainen ja tietoinen alansa asioista. Asiat hoituivat sujuvasti ja saimme riittävät tiedot kuvineen kohteesta jota olimme ostamassa. Välittäjämme toimi kokonaisuudessaan kohteliaasti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hän oli aina tavoitettavissa jos tuli jotain kysyttävää. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme.

Tuija ja Juhani, Oulu

 

Kaikki sujui erittäin hyvin ja sovitusti, ammattitaitoinen välittäjä.

Jukka-Pekka Hummasti, Oulu

 

Kaupat hoituivat oikein hyvin ja nopeasti.

Pekka, Oulu

 

Kaikki sujui juuri niin kuin pitikin!

Ostaja, Oulu

 

Välittäjän puolesta kauppa toteutui kaikinpuolin onnistuneesti.Ongelmiin ja erilaisiin epäkohtiin suhtauduttiin vakavasti ja välittäjä pyrkii saamaan ratkaisun/vastauksen nopeasti ongelmiin.

Le Anh Tuan, Oulu

 

Kaikki sujui hienosti, tarvittavat asiakirjat oli tehty valmiiksi ja kaupanteko oli vaivatonta.

Myyjä, Oulu