MINULLA ASUNTOSI EI HÄVIÄ MASSAAN!

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yhtäjaksoisesti OULUN SEUDUN ALUEELLA jo 17 vuotta. Satojen onnistuneiden asuntokauppojen myötä olen saavuttanut hyvän maineen erittäin tehokkaana ja luotettavana kiinteistönvälittäjänä, joka ei anna turhia lupauksia. Kerron heti, onko asuntokaupalla mahdollisuuksia onnistua asiakkaan toivomalla hintapyynnöllä. Olen myynyt koteja aina pienistä osakehuoneistoista suurempiin arvokiinteistöihin. 

 

Täydellinen antautuminen myyntityölle, periksiantamattomuus, hyvät neuvottelutaidot, laaja osaaminen sekä empaattinen suhtautuminen asiakkaaseen ovat tuoneet hyvän menestyksen ja monet sadat kodit ovat vuosien saatossa löytäneet kauttani uudet omistajat. Aina on löytynyt avain hyvään lopputulokseen.

MATSONE LKV on sataprosenttisesti pankeista riippumaton kiinteistönvälitysyritys!

 

SKVL (Suomen Kiinteistönvälittäjät ry) on myöntänyt minulle Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä -sertifikaatin.

 

Kaikki toimeksiannot hoidan luottamuksellisesti, ammattitaitoisesti ja asiakkaan yksityisyyden huomioiden. Pidän säännöllisesti yhteyttä asiakkaaseen ja kerron myyntiprosessin etenemisestä. Asiakkaanani voit huoletta keskittyä omaan arkeesi koko myyntiprosessin aikana. Vuosia olen myös toiminut Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana, joten kiinteistökauppojen kimurammatkin koukerot ovat tuttuja.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa!

TILAA
ILMAINEN ARVIO
ASUNNOSTASI!

LUE ASIAKASPALAUTTEET