MINULLA ASUNTOSI EI HÄVIÄ MASSAAN!

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yhtäjaksoisesti OULUN SEUDUN ALUEELLA jo 18 vuotta. Satojen onnistuneiden asuntokauppojen myötä olen saavuttanut hyvän maineen erittäin tehokkaana ja luotettavana kiinteistönvälittäjänä, joka ei anna turhia lupauksia. Kerron heti, onko asuntokaupalla mahdollisuuksia onnistua asiakkaan toivomalla hintapyynnöllä. Olen myynyt koteja aina pienistä osakehuoneistoista suurempiin arvokiinteistöihin. 

 

Täydellinen antautuminen myyntityölle, periksiantamattomuus, hyvät neuvottelutaidot, laaja osaaminen sekä empaattinen suhtautuminen asiakkaaseen ovat tuoneet hyvän menestyksen ja monet sadat kodit ovat vuosien saatossa löytäneet kauttani uudet omistajat. Aina on löytynyt avain hyvään lopputulokseen.

MATSONE LKV on sataprosenttisesti pankeista riippumaton kiinteistönvälitysyritys!

 

SKVL (Suomen Kiinteistönvälittäjät ry) on myöntänyt minulle Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä -sertifikaatin.

 

Kaikki toimeksiannot hoidan luottamuksellisesti, ammattitaitoisesti ja asiakkaan yksityisyyden huomioiden. Pidän säännöllisesti yhteyttä asiakkaaseen ja kerron myyntiprosessin etenemisestä. Asiakkaanani voit huoletta keskittyä omaan arkeesi koko myyntiprosessin aikana. Vuosia olen myös toiminut Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana, joten kiinteistökauppojen kimurammatkin koukerot ovat tuttuja. Palvelen pääosin Limingan, Kempeleen Oulunsalon ja Oulun alueilla.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa!

TILAA
ILMAINEN ARVIO
ASUNNOSTASI!


LUE ASIAKASPALAUTTEET

 

 

 

VÄLITYSPALKKIOT OULU KEMPELE LIMINKA

 

 

VAIHTOEHTO 1.

AVAIMET KÄTEEN -PALVELU. HINNASTO:

Yksilöllinen palvelu ja juuri sinulle räätälöity kokonaisuus. Välityspalkkioon vaikuttaa mm. kohteen sijainti, arvioitu myyntiaika ja palvelukokonaisuus. Ei piilokuluja.

Osakkeen myynti 3,5 - 6,2 % (sis. alv 24 %), minimipalkkio 3.500 € (sis. alv 24 %) 

Arvokkaammissa kohteissa neuvotellaan hinta erikseen. Pyydä tarjous!

Kiinteistön myynti 3,5 - 6,2 % (sis. alv 24 %), minimipalkkio 3.500 € (sis. alv 24 %).

Arvokkaammissa kohteissa neuvotellaan hinta erikseen. Pyydä tarjous!

Asemakaava-alueen ulkopuolella olevien kiinteistöjen minimipalkkio 8.000€ (sis. alv 24%) 

Lakisääteiset asiakirjakulut (isännöitsijäntodistukset, kaupungin kaavakartat, rakennuspiirustukset, pohjakuvien piirrättämiset ym.) veloitetaan asiakkaalta erikseen toteutuneiden kulujen mukaan. Sähköiset asuntokaupat DIAS-palvelumaksun mukaisesti.

MUUT:

Kohteen vuokraus

1 kk:n vuokra + alv 24 %

minimipalkkio 800 € (sis. alv 24 %)

Toimitilavuokraus sop. mukaan

minimipalkkio 1250 € (sis. alv 24%)

Arviokirja

osakkeesta alk. 620 € (sis. alv 24 %)

kiinteistöstä alk. 800 € (sis. alv 24 %)

Kauppakirjan laatiminen

osakkeesta alk. 620 € (sis. alv 24 %)

kiinteistöstä alk. 800 € (sis. alv 24 %)

Hallinnanjakosopimuksen laatiminen alk. 800 € (sis. alv 24 %)

Tuntiveloituksella tehtävät työt

arkipäivänä klo 10:00-17:00 125,00€/h (sis. alv 24 %)

viikonloppuna / arki-iltana 170,00€/h (sis. alv 24 %)

 

VAIHTOEHTO 2.

EDULLISEMPI VÄLITYSPALKKIO. HINNASTO JA SISÄLTÖ:

Haluatko hoitaa asuntonäytöt itse, mutta varmistaa kaupanteon sujuvuuden ammattilaisen avulla? Nyt se on mahdollista, koska minä hoidan kaiken mitä perinteiseenkin kiinteistönvälityspalveluun sisältyy, mutta sinä näytät kotisi ostajaehdokkaalle itse. Saat ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avuksesi asunnon myyntiin vain 1 % välityspalkkiolla. 

Minä hoidan kohteen markkinoinnin, kaiken yhteydenpidon ostajaehdokkaisiin, kauppaneuvottelut ja kaupan valmistelut sekä osakekaupan viralliset ilmoitukset kaupanteon jälkeen. Kun myyt asuntosi kiinteistönvälittäjän välittämänä, toimii sekä myyjän että ostajan turvana kuluttajansuojalaki. Autan sinua arvonmäärityksessä, kauppakirjoissa, verotuksessa ja muissa ammattilaisen apua vaativissa tehtävissä. Sinun tarvitsee vain ottaa ostajaehdokas vastaan sovittuna ajankohtana.

Osakkeen myynti

1 % (sis. alv 24 %) velattomasta hinnasta, minimipalkkio 1.700 € (sis. alv 24 %)

Kiinteistön myynti

1,7 % (sis. alv 24 %), minimipalkkio 2.600 € (sis. alv 24 %)

Asemakaava-alueen ulkopuolella olevat sekä ennen 1995 rakennetut kiinteistöt (tämä ei siis koske asunto-osakkeita/ taloyhtiöitä vaan ainoastaan kiiteistöjä) minimipalkkio 6.000 € (sis. alv 24%)

Lakisääteiset asiakirjakulut (isännöitsijäntodistukset, kaupungin kaavakartat, rakennuspiirustukset, pohjakuvien piirrättämiset ym.) sekä markkinointikulut veloitetaan asiakkaalta erikseen toteutuneiden kulujen mukaan. Lisäpalveluina ammattikuvaus ja Digitaalinen asuntokauppa (DIAS) palveluntarjoajan hinnaston mukaan.

MITÄ KAIKKEA TÄHÄN PALVELUUN KUULUU?

Palvelu sisältää: myyntikohteen arviointi, tarvittavien asiakirjojen tilaus ja niiden tarkastus, neuvonta, myynti-ilmoituksen laatiminen, myyntiesitteen laatiminen, valmiin myyntiesitteen toimittaminen myyjälle sähköisesti, ostajaehdokkaiden kysymyksiin vastaaminen, tuki tarjousvaiheessa sekä sähköiset tarjoukset, viralliset kauppakirjat, osakekaupassa ilmoitus kaupasta taloyhtiölle ja varainsiirtoveroilmoitus.

Esittelyn asunnon omistaja pitää itse, mutta ohjeistan sen pitämisessä ja hoidan varaukset yksityisesittelyille. Varaan esittelyt aina tiedustelemalla myyjältä suoraan, myyjä ja ostajaehdokas saavat varauksesta vahvistusviestin. Olen lisäksi tavoitettavissa puhelimitse kun tulee jotain kysyttävää. Ostajat voivat jättää tarjouksia kohteesta verkkopalvelun kautta.  

Kun on kaupanteon aika teen kauppakirjan sekä osakekaupassa asianmukaiset ilmoitukset verottajalle sekä taloyhtiölle. Normaalisti itse kaupanteko tehdään sähköisesti DIAS:in avulla. Jos kauppa tehdään pankissa minä tulen tarvittaessa myös kaupantekotilaisuuteen. Ohjeistan tarvittaessa sekä ostajaa että myyjää yksityiskohtaisesti kaupantekotilaisuuteen valmistautumisessa.

MITEN ASUNNON MYYNTI TÄSSÄ PALVELUVAIHTOEHDOSSA ETENEE?

Asunnon hinta-arvio ja pyyntihinta

Asunnon myynti alkaa hinta-arviolla. Tämän jälkeen tehdään toimeksiantosopimus, jonka allekirjoittaminen onnistuu näppärästi pankkitunnuksilla. 

Asunnon valmistelu myyntiä varten

Seuraavaksi laitamme asuntosi yhdessä edustuskuntoon. Lähetän sinulle valmistautumisohjeet, joita noudattamalla asuntosi näyttää todellisen arvonsa. Sen jälkeen valokuvaaja saapuu ottamaan laadukkaat ja monipuoliset valokuvat. 

Asuntoesittely

Sinä pidät asuntoesittelyn itse. Autan sinua kuitenkin kaikin tavoin valmistautumaan ja olen puhelinsoiton päässä vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Lähetän sinulle asuntoesittelyjä varten tukipaketin, josta löydät kaikki tarvittavat asiakirjat ja myyntiesitteen. Suosittelen että järjestät avoimia asuntonäyttöjä ja lisäksi yksityisnäytöt potentiaalisille ostajille, jotka haluavat nähdä asunnon uudestaan esimerkiksi yhdessä puolisonsa kanssa tai eivät jostain syystä pääse avoimeen näyttöön. Avoimien näyttöjen järjestäminen on hyvää markkinointia, sillä kaikki ostajat eivät muuten uskalla paikalle.

Tarjoukset ja kaupanteko

Ja sitten jännittävin vaihe - tarjouksien vastaanottaminen ja niistä parhaan hyväksyminen. Tarjoukset ja vastatarjoukset tapahtuvat kohteen julkaisujärjestelmässä, samoin kuin hyväksytyn tarjouksen allekirjoittaminen pankkitunnuksilla. Olen tukenasi niin paljon tai vähän kuin haluat. Tärkeintä on, että sinulla on mukava ja turvallinen olo kauppoja tehtäessä.

Kun tarjous on hyväksytty, toimitan kaupan osapuolille kauppakirjaluonnokset sekä kaikki kaupantekoa varten tarvittavat asiakirjat hyvissä ajoin, tarvittaessa hoidan myös ajanvarauksen pankkiin asiakkaan puolesta. Kaupat tehdään kaupan osapuolten toivomusten mukaan joko perinteisesti pankissa tai digitaalisesti (DIAS). Onnistuneen kaupan jälkeen minä hoidan vielä tarvittavat osakekaupan ilmoitukset verottajalle ja taloyhtiölle valmiiksi.